Over Toen naar Nu

Welkom op mijn website.

 

Mijn naam is Elles van den Eijnden en ik vind het helemaal geweldig om oude kastjes weer een nieuw leven te geven.

Wat ik zo leuk vind is dat deze kastjes al een hele geschiedenis achter de rug hebben. Telkens vraag ik mij dan ook af hoe oud is dit kastje? Waar zou dat ene deukje vandaan komen? Juist doordat deze kastjes een verleden hebben maakt dat ze zo bijzonder.

Ik vind het zonde dat zoveel meubels worden weggedaan of dat ze zelfs naar de milieustraat worden gebracht. Waarom alles nieuw kopen, terwijl zo’n oud kastje weer super prachtig wordt als deze gerestyled is. Op deze manier dragen we daarbij ook nog eens bij aan een duurzamer leven.

Al mijn kastjes zijn geschilderd met Fusion mineral paint. Dit is een duurzame 3 in 1 verf in vele leuke kleurtjes. Ooit zijn de kastjes voorzien van een meubeltransfer of een leuk behangetje. Vaak hergebruik ik de originele greepjes, maar regelmatig zet ik er ook nieuwe greepjes op.

 

 

Ik hoop dat je na het lezen van mijn verhaal ook enthousiast bent geworden en kiest voor een kastje met een nieuw leven.

Groetjes Elles

 

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit met je vrienden